Back to Question Center
0

Nalika WPML ditarjamahkeun situs Semalt abdi, atuh mindahkeun basa pituin subdirectory a?

1 answers:

Kuring boga ramatloka nu URL Sigana mah www. conto. com .

ramatloka ieu dina basa Perancis. Ayeuna abdi hoyong gaduh hiji versi Inggris na Kaula bade narjamahkeun loka ngagunakeun plugin WPML WordPress, anu Kuring yakin anu gede pikeun tujuan ieu - leasing pc. URL pikeun ramatloka Inggris bakal make subfolder: www. conto. com / en .

Ayeuna pertanyaan anu, atuh oge nyieun hiji / fr subfolder na alihan sadayana lalulintas tina URL aslina mun / fr . Atawa kedah Abdi teu ganggu lakukeun eta? Naon manfaat di SEO wijaksana?

February 12, 2018

No, anjeun kudu ninggalkeun situs aslina teu kacekel, sakumaha ku waktu ieu mesin pencari geus boga deui ogé sagala rupi sarta anjeun teu hayang galau aranjeunna kalawan loka sejen kalawan eusi nu sami, ngan url béda.

Di sagigireun, anu mesin pencari geus nyaho situs anjeun Perancis, sanajan lamun teu boga. domain fr. Jero Pakakas webmaster, contona bisa milih lamun rék ramatloka anjeun ngan keur lokasi tangtu atawa ninggalkeun eta otomatis (kedah di sakuliah dunya, tapi kalawan setting ieu Google nyokot kaputusan ku anjeun).