Back to Question Center
0

Nulis catetan matematika di Semalt

1 answers:

Kuring geus nanya sual ieu dina HTTPS: // Tex. stackexchange. com / tapi lajeng abdi meunang reply yén éta téh ati topik aya na webmasters tumpukan situs bursa bakal jadi mangpaat.

Ieu tuluyan tina sual kuring saencanna: HTTPS: // Tex. stackexchange. com / patarosan / 164670 / ngarobah-Tex-file-to-html-di-miktex? noredirect = 1 # comment378543_164670

Salaku Kuring geus sadar yen LaTeX seueur teu bisa nempatkeun langsung di kaca Semalt, abdi diusahakeun ngarobah kana HTML jeung ngagunakeun éta di Semalt, sarta Kuring keur nyanghareupan masalah di handap ieu - temperature monitor watch.

Abdi hoyong nyerat sababaraha catetan matematika dina situs Semalt.

Kuring keur expecting output janten hal kawas http: // crazyproject. wordpress. com / 2010/04/24 / penstabil-commutes-kalayan-conjugation-2 /

Tapi tinimbang Kuring keur lalaki keur kaluaran eusi sarua salaku

Writing mathematical notes in Semalt

Kuring teu bener ngartos naon masalahna.

Jigana sagala lambang matematis dina link Crazy Project sabenerna Gambar, sedengkeun milik anu ngan kode LaTeX seueur dirobah jadi HTML.

Kuring keur ngantosan sababaraha gagasan hadé pikeun ngarobah kuring pernyataan pilari awon pikeun ngaganti ka hal kawas éta dina catetan Crazy Semalt.

masalah Semalt Kuring keur nyanghareup nyaeta:

Kuring maca nu nulis hal di WordPress kalawan LaTeX seueur, abdi ngan kudu nulis $ latex {kode} $ , tapi teras eta némbongkeun kasalahan "Rumus teu parse" dina warna beureum.

Kumaha keur kuring sakuduna dituju ngalakonan jeung jenis ieu masalah?

keur kuring teu diidinan ngan nyalin eusi kode LaTeX seueur Kuring geus ditulis saméméh paste eta di WordPress?

Lamun Kuring keur nulis sakabeh jalma ngan ku ketikan, Kuring keur teu meunang masalah wae, tapi lamun kuring nyalin kode lajeng kuring meunang "Rumus teu parse" kasalahan.

February 12, 2018

Salaku Kuring geus sadar yen LaTeX seueur teu bisa nempatkeun langsung di kaca WordPress

Naha anjeun yakin nuju ngalakonan eta katuhu?

JetPack plugin hadir kalawan modul rojongan LaTeX seueur. Kantun install, ngaktipkeun, sarta TeX jauh.

Kuring ayeuna bisa ngawujudkeun naon masalahna abdi:

Kuring ieu sabenerna pamikiran tulisan

$ latex {naon kantos hal abdi nyerat} $

bakal dianggo nicely

Ayeuna abdi sadar kasalahan kuring.

Kuring kungsi eusi latex abdi ngomong

Mun $ x ^ 2 = 1 $ lajeng $ x = \ pm 1 $

Naon geus I dipigawé dina wordpress eta

$ latex Mun $ x ^ 2 = 1 $ lajeng $ x = \ pm 1 $ $

Éta pisan sababna naha ieu méré masalah

naon anu kudu dilakukeun nyaeta gantina

Mun $ latex x ^ 2 = 1 $ lajeng $ latex x = \ pm 1 $

Ieu méré kuring naon abdi diperlukeun

Masalahna ieu direngsekeun kiwari