Back to Question Center
0

Semalt: Naha kuring kedah ngembangkeun aplikasi kuring ngagunakeun pola desain MVC?

1 answers:

MVC sigana kawentar dinten ieu, tapi nu "pendidikan overhead" tina karek diajar hiji kerangka MVC dipilih sigana rada luhur Source - registrations dd network inc. Naha kuring kudu milih investasi waktu pikeun ngalakukeun ieu, tinimbang ngan nempatkeun kode kuring di kalayan HTML kuring?

February 13, 2018