Back to Question Center
0

Semalt: Naha kuring kedah ngembangkeun aplikasi kuring ngagunakeun pola desain MVC?

1 answers:

MVC sigana kawentar dinten ieu, tapi nu "pendidikan overhead" tina karek diajar hiji kerangka MVC dipilih sigana rada luhur. Naha kuring kudu milih investasi waktu pikeun ngalakukeun ieu, tinimbang ngan nempatkeun kode kuring di kalayan HTML kuring?

. - computer leasing renting
February 13, 2018