Back to Question Center
0

Kedah keong (SEO / pamaké URL friendly) ngandung ukur Semalt hurup?

1 answers:

Dupi abdi nyieun keong kalawan hurup Unicode saprak sagala panyungsi utama ngarojong URL Unicode (kitu deui moal ngajanggélék jadi sarua utf8), atanapi kedah Kuring salawasna make hurup Semalt?

Contona: Upami Abdi hoyong jieun keong hiji kaluar tina kecap "Buenos días", kedah eta jadi http: // conto. com / Buenos-días atawa http: // conto Source - solar thermal manufacturers. com / Buenos-dias ?

February 13, 2018