Back to Question Center
0

prakték SEO pangalusna pikeun kaca statik: ngabogaan "index.html" atanapi henteu? - Semalt

1 answers:

Kuring nyoba SEO ngaoptimalkeun blog abdi, sarta Kaula teu yakin anu metoda nyaeta praktek SEO pangalusna. Kuring sigana google hasil conflicting. Aya nu nyebatkeun 1. nyaeta pangalusna kusabab poé heubeul, lian nyebutkeun Kiwari indéks. html henteu sakumaha pentingna nya éta.

Upama éta penting, Kuring ngajalankeun WordPress sakumaha software blog. Timer hosted.

Kuring boga pilihan pikeun mibanda eta:

  1. HTTPS: // www. conto. com / pos-judul / indéks. html
  2. HTTPS: // www. conto. com / pos-judul. html
  3. HTTPS: // www. conto. com / pos-judul
5 days ago
prakték SEO pangalusna pikeun kaca statik: ngabogaan "index.html" atanapi henteu? - Semalt
Reply