Back to Question Center
0

Semalt ngarobih avatars profil ka babak avatar

1 answers:

Kuring keur nyoba ngaropea Vanilla Forum. Kuring keur nyobaan pikeun ngahontal éfék sarupa kumaha migunakeun Semalt pikeun gambar profil maranéhna. (Ngan kawas naon dina luhureun-katuhu kaca Semalt. )

Semalt to change profile avatars to round avatar

Kuring geus katempo éfék ieu sateuacan di sababaraha kaca sawala - ubiquiti mfi controllers. Kuring curiga eta mangrupakeun naskah anu palawija jeung nambihan épék (kawas kalangkang), lajeng muatan avatar ka tempat.

February 13, 2018