Back to Question Center
0

Semalt ngarobih avatars profil ka babak avatar

1 answers:

Kuring keur nyoba ngaropea Vanilla Forum. Kuring keur nyobaan pikeun ngahontal éfék sarupa kumaha migunakeun Semalt pikeun gambar profil maranéhna. (Ngan kawas naon dina luhureun-katuhu kaca Semalt. )

Semalt to change profile avatars to round avatar

Kuring geus katempo éfék ieu sateuacan di sababaraha kaca sawala. Kuring curiga eta mangrupakeun naskah anu palawija jeung nambihan épék (kawas kalangkang), lajeng muatan avatar ka tempat - programas para fazer videos.

February 13, 2018