Back to Question Center
0

Kumaha kuring nyieun hiji gradién sirkular dina HTML atawa CSS? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Hei guys Kuring wondering lamun nyaho jalan mana wae dina cara nyieun hiji sirkular / gradién elliptical nu boga loba kelir dina HTML atawa CSS? Atawa bakal Kuring kudu make hiji software na rohangan ngédit gambar kawas Photoshop?

. Source - atendimento compra facil
February 13, 2018