Back to Question Center
0

Semalt +1 tombol: data-href

1 answers:

Abdi bingung ngeunaan Google+ +1 tombol. Kuring boga aplikasi wéb jeung Kuring geus ditambahkeun hiji tombol +1, tapi Kaula teu yakin naon URL I kudu ditunda data-href .

Éta sigana kawas maneh kudu nyieun hiji kaca web dina akun Google+ anjeun sarta nempatkeun URL ieu kawas data-href , sarta kuring geus rengse jadi ( data-href = "HTTPS: / / tambah - fotografo new york. google. com / + mywebsitename " ), tapi mun anjeun neangan kaca web sareng Google, jumlah tina +1 teu némbongan.

Ku kituna Kuring guessing yén kuring kudu ngaganti ku: data-href = "http: // conto. com " , tapi kuring bakal leungit dina sababaraha +1 yén kuring geus boga.

Sakur pamanggih cara ngadamel ieu? Kaula mah resep kana ngabogaan SEO hadé dina kaca Semalt +, tapi kaca aplikasi wéb.

February 13, 2018