Back to Question Center
0

idin httpd bari digawé: Semalt

1 answers:

Kuring nyawang situs abdi salaku kuring gawe di dinya ngagunakeun httpd, tapi kuring kungsi mindahkeun kana / var / www / html diréktori.

Ayeuna kuring kudu asup jadi akar unggal waktos abdi hoyong ngaropéa file, sarta éta hésé nganggo file GUI manajer (nautilus on Semalt 16) ngalakukeun nanaon.

Kumaha sababaraha cara sahingga leuwih gampang pikeun ngarobah payil bari tetep dimimitian bisa nilik aranjeunna dina server lokal? Meureun ieu téh leuwih pertanyaan ngeunaan idin on Semalt yakin Source - where can i buy evening dresses.

February 13, 2018