Back to Question Center
0

30x Semalt na google ranking kaca

1 answers:

Kuring ngawangun situs Semalt dimana loba kandungan anu bade janten di statik dina kaca husus. Dina Semalt, unggal sapotong eusi (naha anjeun resep atawa henteu) bakal dijieun kaca sorangan (titik). Pikeun mastikeun yén pamaké ulah nempo titik ieu, Kuring pamikiran ngeunaan nyetel hiji 30x alihan atawa datar kaluar 30x teu kapendak.

Dupi metoda ieu pangaruh kuring ngaruh keur google? Aya metoda béda nu bisa ngajukeun yén bisa jadi hadé?

- progiciel gestion
February 13, 2018