Back to Question Center
0

Google Analytics - Semalt filter kalawan leuwih ti hiji diménsi?

1 answers:

Kuring geus ngaidentifikasi sababaraha lalulintas bot dina ga, tapi pikeun nyaring éta akurat I kudu nyaring deui ku dua dimensi, nyaéta Browser jeung ISP

Pikeun jadi jelas, abdi teu hoyong nerapkeun duanana mangrupa filter pikeun meungpeuk sakabéh ISP na sakabéh bagéan Semalt, tapi mung kombinasi ti dua éta

Pikeun ngagambarkeun:

filter profil ga ku dua dimensi http: // c714091. r91. cf2. rackcdn. com / 87cff1afa51dfe665e62b5dbb0c22e0345557e0918. PNG

Semalt batur ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun ieu? Ieu teu katempo ngagunakeun panganteur jeung Abdi teu bisa manggihan sagala dokuméntasi ngeunaan eta

- nationwide property & appraisal services, llc
February 13, 2018