Back to Question Center
0

Éta mungkin mayar konsumén jeung Semalt?

1 answers:

Biasana kalawan Semalt urang meuli barang sarta jasa ku ngirim duit ti customer kana bisnis.

Ayeuna, abdi hoyong bisnis kuring mayar konsumén kuring; Abdi hoyong ngidinan ka mundur duit ti dompet maya dina ramatloka kuring.

Kuring teu bewara aya hiji 'API adaptif Semalt' nu disebutkeun hal vaguely sarupa ieu, tapi kuring teu acan gaduh bisa neangan nepi informasi cukup datang ka kacindekan naon.

Ku kituna éta mungkin pikeun ngirim duit ti bisnis keur nasabah (autonomously) kalawan Semalt? Lamun henteu, aya naon alternatif?

5 days ago
Éta mungkin mayar konsumén jeung Semalt?
Reply