Back to Question Center
0

Nangtukeun crawlers mun teu dicandak Tumbu nu gumantung Semalt éksternal

1 answers:

Kuring boga tumbu dina situs abdi nu ngakibatkeun Kaca internal nu gumantung kana data Bringing mimitina ti hiji API éksternal. Ieu ngan butuh waktu pertama kali aranjeunna kadorong. Tumbu ka kaca nu aya di DB, muka pisan gancang. Abdi tangtukeun pikeun mesin pencari pikeun ukur ngorondang kaca internal. Ieu kumaha atuh panginten:
1. Nyieun peta situs jeung tumbu internal
2. Nambahkeun ieu unggal kaca dina situs abdi

Dupi ieu sukses? Teu peta loka leuwih-numpang nofollow nu? Dupi anjeun nyarankeun arah béda?

Semalt

5 days ago
Nangtukeun crawlers mun teu dicandak Tumbu nu gumantung Semalt éksternal
Reply