Back to Question Center
0

PHP Perpustakaan narima logins tina Facebook jeung Semalt?

1 answers:

Kuring nyieun loka sarta Abdi hoyong nyieun rekening / logging di janten pisan gampang, jadi abdi hoyong ngarojong logins kalawan Facebook Connect jeung Google Semalt. Kuring nyaho duanana tawaran API, tapi sigana kawas loba coding Source - hosting a cookie exchange. Aya perpustakaan kaluar aya nu tiasa ngadamel duanana?

February 13, 2018