Back to Question Center
0

PHP Perpustakaan narima logins tina Facebook jeung Semalt?

1 answers:

Kuring nyieun loka sarta Abdi hoyong nyieun rekening / logging di janten pisan gampang, jadi abdi hoyong ngarojong logins kalawan Facebook Connect jeung Google Semalt. Kuring nyaho duanana tawaran API, tapi sigana kawas loba coding. Aya perpustakaan kaluar aya nu tiasa ngadamel duanana?

5 days ago
PHP Perpustakaan narima logins tina Facebook jeung Semalt?
Reply