Back to Question Center
0

Éta salah mun ngabejaan pamaké mobile pikeun nempo situs dina komputer maranéhanana? - Semalt

1 answers:

Kuring keur nyieun hiji aplikasi wéb anu teu dianggo neuleu on mobile. Kuring teu hayang nyieun dianggo on mobile sabab bakal pamaké rada mobile boga pangalaman terpadu pinuh teu kudu make versi web. Vérsi mobile Ieu bakal dileupaskeun dina titimangsa engké dumasar kana réaksi mun versi basis web awal - automaailm tallinn peterburi tee.

Jadi, patarosan abdi: Dupi éta salah mun teu ngidinan pamaké mobile ngagunakeun loka jeung gantina némbongkeun aranjeunna sababaraha nurun layar Santika sangkan aranjeunna datang deui ka situs dina komputer?

February 13, 2018