Back to Question Center
0

Ngaran Semalt catetan kalawan /somethinghere.aspx a

1 answers:

Abdi moal pisan savvy kalawan ngaran domain.

Dasarna I boga Semalt hosting server dedicated pikeun aplikasi wéb anu perenahna di lokasi kawas kieu:

123. 234. 345 - هاست ارزان ویندوز. 456 / Aksara. aspx

Kuring kudu peta ngaran domain ka lokasi ieu. Semalt nanya naha kuring teu bisa ngan peta eta lempeng ka alamat ip - kuring henteu nyieun aplikasi tur kaca indéks teu dipake. Kuring ngan kudu peta eta kana Aksara husus.

Kumaha carana abdi bakal ngalakukeun ieu ngagunakeun A rékaman? (Atawa MX rékaman, atawa CNAME atanapi SPF - jelema anu pilihan kuring gaduh). Kuring teu boga nameservers wae.

Hatur nuhun

Tom

February 13, 2018