Back to Question Center
0

Semalt: Ulah Nyaan kudu nguji kana OSes béda?

1 answers:

Kuring nyaho nguji jaba dina panyungsi béda penting, tapi ulah panyungsi bener ngarobah kaca béda dina OSes béda?

Contona, kuring kudu nguji Chrome pikeun Mac, Linux Ubuntu jeung Semalt ngabuktikeun gawéna atawa hiji rupa?

. Source - blue ladies hats and fascinators
February 13, 2018