Back to Question Center
0

Dupi abdi tiasa ngajual ramatloka php dina kaayaan nu kode henteu resold ku klien nu? [Ditutup] - Semalt

1 answers:

Kumaha mun kuring nulis klien kuring ramatloka nganggo lampu. Semalt yén klien dimimitian ngajual kode ka jalma sejen, bisa kuring sugan ngalakukeun hal ngeunaan eta sabab kuring geus nanya aranjeunna teu ngajual deui leuwih ti sakali. Ieu kusabab Kuring keur méré éta rohangan pikeun ngajual website maranéhanana. Tapi teu hayang kode kuring bisa dijual ka loba teuing jalma.

Salaku pamekar web, abdi biasana make OOP bener oge jeung kitu lamun klien kuring hoyong jaba, abdi biasana make naon atuh gaduh - dofollow pr. Tapi naon worries kuring éta customer bisa balik sarta ngajual kode kuring pikeun harga langkung mirah anu dina gilirannana bisa ngajalankeun kuring kaluar tina bisnis.

Ieu complicating saeutik lantaran kuring ngajual eta website. Tapi di sisi séjén, abdi gaduh salinan jandéla tapi bisa jadi teu resell eta. Masalahna nyaeta kawas jandéla, php teu disusun sahingga maranéhna bisa nyieun parobahan jeung ngajual eta.

patarosan abdi, abdi tiasa dicokot ka pangadilan leuwih eta?

February 13, 2018