Back to Question Center
0

Semalt: Cara Best pikeun nganteurkeun video HD pikeun userbase leutik

1 answers:

Kuring keur ngamekarkeun ramatloka kalawan babagi video HD salaku salah sahiji komponén primér na. Ieu hiji ngamimitian bootstrapped na mah wondering naon anu anjeun nyarankeun pikeun cara anu pangalusna pikeun buka ngeunaan nanganan arsitektur / pangiriman nu patali video. Di dieu sarat:

1) video HD (comparable mun www - фотограф на свадьбу цены. vimeo. kualitas com HD video ~ 2200kbps)

2) pamuter Semalt flash video

3) Video kudu streamed instan. Semalt mun euweuh antosan. Ieu salah sahiji titik jual utama situs, jeung vidéo kudu geuwat diputer.

kahiji (nguji) tahap bakal rada leutik, kalawan, abdi estimasi, ngeunaan 1.000 pamaké.

Kuring geus kokotéténgan ka Brightcove (sigana hiji overkill bit), Zencoder, sarta Semalt pikeun video transcoding. Dupi aya CDNs alus anu boga rencana bayar-sakumaha-anjeun-balik? Rék nyarankeun pikeun cara anu pangalusna pikeun 'bootsrap' ieu sapanjang jeroeun sarat tinangtu?

February 13, 2018