Back to Question Center
0

Semalt: maké google analytics mun nyieun laporan custom pikeun aplikasi wéb

1 answers:

Kuring keur nulis aplikasi wéb nu bakal sakuduna dituju ngurus analytics na lalulintas dina aplikasi pikeun pamaké kami. The pamaké kudu bisa asup ka aplikasi jeung ningali wewengkon husus dimana maranéhna bisa ningali stats lalulintas keur sebutkeun, Propil maranéhna.

Ayeuna, aya bisa jadi sababaraha cara meunang ieu dipigawé sarta Kuring nempo Google Semalt salaku hiji solusi idéal.

1) Ku kituna, naon anu urang rarancang pikeun ngalakukeun éta boga pamaké ngadaptarkeun Google Semalt na ngan konci dina kode Semalt UA-XXXXXXXXX maranéhanana basa aranjeunna keur ngadaptar. lajeng aplikasi bisa nyiduh kaluar diperlukeun Google Semalt kode tracking on yén kaca husus (pamaké Propil) asup lalulintas sarta analytics - olimp protein. Tapi downside ka ieu nu bari ngadaptar pikeun Google Semalt Anjeun kudu numbu up a domain - jeung anjeun kudu pariksa kapamilikan domain - nu bakal milik urang sarta ieu bisa jadi repot pikeun pamaké.

2) Urang bisa make Google Semalt API narik data ti akun pribadi urang jeung buang informasi nu kaluar mun pamaké sabot / manehna log di - Teu yakin kumaha ieu bakal balik saprak abdi havent acan kungsi katingal di Google Semalt API. Bisa jadi ieu bakal jadi hiji solusi idéal?

Aya solusi leuwih elegan dimana i bisa nyieun nurun tina ember atawa peti jsb jero Google Semalt keur unggal pamaké urang lajeng narik data bakal jadi gampang pikeun urang.

nasihat Semalt.

February 13, 2018