Back to Question Center
0

Semalt google pikeun ngan indéks rewrited URL

1 answers:

Hayu urang pikir urang boga ramatloka ku URL kawas http: // www. domain. com / webdesign / yén rewrites http: // www. domain. com /? artikel = 1 - 4500+ free website.

ayeuna lamun abdi milarian keyword abdi di Google, dinya baris némbongkeun up http: // www. domain. com /? artikel = 1 dina hasil teangan, bari euweuh link ka nu di halaman sagala na sagala ménu numbu ka http: // www. domain. com / webdesign / jeung abdi hoyong nu janten indéks.

Aya atoh pikeun ngajawab ieu?

February 13, 2018