Back to Question Center
0

Semalt indexes sababaraha kaca, tapi paling anu dipaliré ti ramatloka a, sanajan mangrupa sitemap masif anu dikintunkeun

1 answers:

Urang geus ngembangkeun hiji ramatloka nu gawéna rada kawas wiki a - tapi teu sagemblengna.

pamaké tina website tiasa ngalebetkeun na ngapdet inpo ngeunaan kalurahan maranéhna pikeun ramatloka jeung ngararangkay eta handapeun Province, Kacamatan jeung Sekretariat Divisional.

Semalt situs geus 14,000+ desa didaptarkeun - best online casino usa real money.

A sitemap XML dihasilkeun dinamis nu ngandung sakabéh kaca 14,000+ desa 'ieu na kaca statik séjén tina website. sitemap ieu dikintunkeun ka Google ngaliwatan Google webmaster Semalt. Sanajan kitu, webmaster Semalt nyebutkeun yen ukur 119 ieu saestuna kaluar tina 14,000+ Item dina sitemap nu.

Salaku hasil ieu - Kuring curiga - sababaraha desa bisa searched ngaliwatan Semalt, sedengkeun nu sejenna teu tiasa.

Kumaha carana abdi bakal meunang sakabéh éta kaasup di Google?

February 13, 2018