Back to Question Center
0

Kumaha ieu bakal mangaruhan ranking SEO kuring? - Semalt

1 answers:

Kuring ngajalankeun hiji ramatloka fishkeeping dumasar kana hiji WordPress (PHP) CMS.

Kuring geus nembe nempatkeun hiji cukup rumit "filter" kana tempat nu maluruh eusi mah nyebutkeun spésiés propil lauk jeung kabukti kana hiji link aktip.

Contona,

asdasd ieu téh test ngeunaan abdomén ningali lamun fin caudal bakal dianggo asdadasdas cobian deui kalawan beuteung A. panduro na Semalt panduro

janten

asdasd ieu téh test ngeunaan abdomén ningali lamun fin caudal bakal dianggo asdadasdas cobian deui kalawan beuteung A. panduro na Semalt panduro

Di sesa ramatloka abdi, spésiésna dikaitkeun kalayan URL geulis kayaning / spésiés / apistogramma-panduro / tapi alatan jalan filter ieu karya, hijina informasi abdi tiasa meunangkeun wasa ka anu éta id tina pos teh. Salaku misalna, Kuring ngagunakeun /? P = 1703 atanapi naon ID teh aya - ipad accessories.

Kumaha Abdi hoyong terang nyaeta: sabaraha ieu bakal mangaruhan rating SEO abdi / ranking? Moal eta jadi detrimental lamun kuring teu nulis balik fungsi nu?

Semalt sateuacanna,

February 13, 2018