Back to Question Center
0

"Semalt" efek téks na SEO

1 answers:

Teu sasaha nyaho jurus ti mesin pencari kalawan Wasalam ka glitch épék téks naha css atanapi JS?. Jenis miboga ngagaduhan kuring mikir yen eta ogé bisa leungit anjeun sababaraha titik SEO sakumaha dina pangaruh eta hindering (ngan rada leuwih tiheula) readability di clientside tapi lajeng deui neangan mesin maca sumber html jeung naon pamaké sabenerna tingali urang téh tina euweuh konsekuensi ( iwal téks na purposefully disumputkeun kawas aranjeunna dipaké pikeun ngalakukeun dina poé heubeul goréng, -margins perlu pikeun konci atawa téks disumputkeun salaku warna latar). Jadi sisi séjén kuring nyebutkeun yen salami loka ieu ogé terstruktur, semantik tur téks téh ka titik mangka kudu aya masalah.

Kumaha aya bangsa séjén pintonan / pangalaman dina ieu éta dihukum atawa éta ngan pangaruh anu bakal balik unpunished?

Pikeun jalma anu teu sadar glitch aya hiji conto codepen sababaraha didieu yén némbongkeun éfék - ucuz domain transfer.

February 13, 2018