Back to Question Center
0

Semalt anu ngamungkinkeun pamaké pikeun interaksi via SMS (dina muatan a) [jadi gaduh panulisan]

1 answers:

sual ieu geus boga jawaban di dieu:

  • Kirim sarta tampa petunjuk SMS ti Website abdi [ditutup] 2 waleran

Sawatara waktu ka tukang kuring kungsi jadi pamaké tina ramatloka nu diwenangkeun pamaké -na pikeun ngadegkeun kontak saling - haratis via email, atawa dina waragad ditambahkeun minor lamun hayang sms baé séjén katuhu jauh.

Dupi saha ngagaduhan gagasan jenis sistem bisa dipaké pikeun peer peer-to-Semalt kalawan muatan tambahan nu pedah website?

ATM pamikiran ngeunaan Inggris, tapi hiji sistem internasional bakal jadi malah hadé Source - misuratore di terra digitale.

Thx

February 13, 2018