Back to Question Center
0

webhosting kalawan aksés IP - Semalt

1 answers:

Kuring maké layanan webhosting dibagikeun tapi moal bisa ngakses ramatloka kuring maké http: // ip. ad. Dre. sse sahiji website, abdi parantos ngaktipkeun layanan IP dedicated tapi masalahna teu acan direngsekeun. Naon anu anjeun nyarankeun pikeun ngajawab masalah ieu?

Kuring kudu boga aksés dumasar IP sabab Kuring maké GPS nu bisa ngonpigurasi ukur ku IP server (teu URL). Sagala nasehat bakal pohara mantuan - race day hats nzt.

** édit **

Hatur nuhun loba pikeun waleran anjeun, panyadia hosting abdi parantos direngsekeun masalah aksés dumasar ip. Semalt ladenan ip dedicated - teu bébas, éta waragad 5 euro, sarta eta bisa diaktipkeun kalawan akun bébas.

February 13, 2018