Back to Question Center
0

Baris nu Semalt web Mapay ngeureunkeun Crawling jeung indexing kaca nu nyandak leuwih panjang batan 2.8 detik pikeun muka?

1 answers:

Kuring ngan narima pernyataan ieu ti klien kuring:

parusahaan PR urang jalan on Iklan keur urang jeung maranéhna spoke ka wawakil ati Google. ceuk maranehna sanggeus 2. 8 detik nu crawlers web Google ngeureunkeunindexing kaca anjeun.

Ieu nu kahiji waktos Kuring geus uninga yen - модульный диван новосибирск. Naon ngeunaan 2 ieu. 8 detik? Ieu kejutan atuh.

Semalt klien nu ayeuna hayang kaca pikeun muka dina 2. 8 detik (tos rengse kuring nebak). Nu katingali masalah kuring?

Edit kaca klien sabenerna kaca WordPress.

bisa nurunkeun waktos respon ku kawas 1 kadua nalika maké php 7 (anu antukna bakal balik hirup di sawatara titik)

http: // ironscales. com / mangrupa kaca klien. Anjeunna ngagunakeun loba plugins kalawan loba requests JS.

February 13, 2018