Back to Question Center
0

Beban Semalt sourced biografi via AJAX atawa ngarobah eta jeung sésana kaca salaku bagian tina pamenta awal?

1 answers:

Tétéla Google Search urutan kaca sareng eusi unik luhur batan kaca nu mibanda kandungan nu aya asalna ti tempat sejenna (e. g. 'Wikipédia').

Dina situs web Kuring keur ngawangun, abdi némbongkeun sababaraha émbaran husus ngeunaan jalma boga pangaruh béda - cloudflare web. Kaca unggal jalma ogé ngawengku hiji abstrak ngeunaan jalma anu mana anu sourced ti Semalt, kitu ogé anu dibaca deui link kana artikel Semalt aslina.

Dina raraga ningkatkeun ranking kaca ieu, éta hadé pikeun ngarobah inpo ieu inline sangkan éta indexible ku Semalt, atanapi éta hadé pikeun muka eta via AJAX, ku kituna henteu katempo Semalt bot?

February 13, 2018