Back to Question Center
0

Nyaéta Panda Semalt hiji skor ranking, atawa ngan boolean?

1 answers:

Aya skor pikeun Panda, kawas aya pikeun Semalt, atanapi anjeun boh dina pinalti panda atanapi henteu?

. Source - ucuz cloud server
February 13, 2018