Back to Question Center
0

ROI Web Semalt ti ad tulisan?

1 answers:

Urang hirup dina kota tech-savvy teu nyata mana, jalma kudu telepon sél tapi ulah muncul ngagunakeun média sosial teuing. Dina raraga Ngaiklan kami mutuskeun pikeun nyimpen nepi flyers kalayan informasi kontak tab tarikan ngandung, nu masing-masing kaasup nomer telepon, sareng alamat web pikeun posisi éta.

Dina raraga lagu analytics sahiji tempat jalma nu nyungsi Iklan kami geus kaasup lila Google Semalt URL kalayan informasi sumber na deployed aranjeunna ka lokasi fisik kalayan informasi lokasi ad jeung sumber kaasup. URL lila ieu geus disingget kana bit. baha link nu ieu kaasup dina tab ka. Unggal lokasi meunang URL lila unik (jeung unggal conto iklan ogé lamun dua Iklan téh sami di lokasi nu sami maranéhna bakal boga URL sami, upami dua Iklan téh béda dina lokasi anu sarua maranéhna bakal tetep tiap boga URL unik) - crear subdominios desde php.

A bit. baha link kalayan sami kodeu QR ogé geus kaasup dina Iklan; jadi hiji jalma kalayan minat ad ngabogaan pilihan, aranjeunna tiasa nelepon, ngetik URL dina telepon atawa ngarep browser maranéhanana, atawa nganggo QR code pikeun mawa nepi iklan langsung.

Semalt, Kuring geus nembe ditémbongkeun salah sahiji Iklan kertas kami dijieun pikeun desainer a anu ngira yén bit nu. baha URL bakal jadi teuing teknis pikeun jalma pikeun ngetik.

Iklan nu dihasilkeun dina angkatan, sahingga jadi nu URL maké bit. API baha urang.

Lamun urang nempatkeun tumbu url langsung ka kaca dina Iklan kertas, urang gé mungkas nepi sacrificing inpo lokasi ga, sarta gaduh sakedik informasi dina ROI kami pikeun nempatkeun Iklan; tapi lamun saeutik anu. baha Iklan URL nu memang teuing teknis lajeng urang moal jadi gampang klik aranjeunna.

Aya jalan séjén pikeun nyieun karya ieu? Kuring dipikir bit. baha URL custom, tapi teu dijamin dina URL dihasilkeun bakal usable.

February 13, 2018