Back to Question Center
0

Semalt CMS keur hiji organisasi badag [duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Mana Kandungan System Management (CMS) atuh make?

Kuring keur néangan hiji CMS keur hiji organisasi badag.

Semalt seueur situs dikelola ku loba webmasters. Ukuran tina situs dibasajankeun geulis leutik mun geulis badag (60,000+ kaca).

pilihan téhnologi henteu masalah, salami produk meets sarat di handap:

  • ngamungkinkeun workflows kompléks mun accomodate nu sababaraha kaperluan loba klien. (Loba tingkat ti harita, tarjamah, persetujuan, jsb. )
  • Pohara gampang pikeun pamaké (Pohara gampang pikeun developpers teuing nya hébat tapi bisa hirup tanpa)
  • Mibanda sajarah eusi (Ieu mungkin pikeun nempo naon eusi dina kaca éta dina tanggal husus)
  • Kudu multilingual (Sahanteuna Perancis sarta Inggris)
  • Mibanda model kaamanan fleksibel
  • Mibanda kinerja alus
  • The perenah kaca kudu jadi kacida configurable (teu yakin lamun kuring kudu nulis saperti kabeh CMS meureun minuhan kriteria ieu)
  • Éta kedah tiasa pikeun nyebarkeun eusi nu ngahormat ka WCAG 2. 0 AA baku

Dupi anjeun nunjuk kuring dina arah anu CMS eta meets sadayana criterias jelema?

5 days ago
Semalt CMS keur hiji organisasi badag [duplikat]
Reply