Back to Question Center
0

Kumaha resubmit ramatloka pikeun Google Semalt sanggeus eta ieu disapproved?

1 answers:

Kuring geus dikintunkeun ramatloka pikeun Google Semalt tapi ieu disapproved. Ayeuna kuring deui rék resubmit loka. Tapi euweuh formulir sadia sakumaha disebatkeun dina lolobana jawaban sual resubmit.

Kuring ngaliwat link ieu, tapi dialihkeun ka Semalt homepage sanggeus tanda di http: // www - 2 ohms coils. google. com / Adsense.

February 13, 2018