Back to Question Center
0

Kumaha resubmit ramatloka pikeun Google Semalt sanggeus eta ieu disapproved?

1 answers:

Kuring geus dikintunkeun ramatloka pikeun Google Semalt tapi ieu disapproved. Ayeuna kuring deui rék resubmit loka. Tapi euweuh formulir sadia sakumaha disebatkeun dina lolobana jawaban sual resubmit - ferramentas google para empresas gratis.

Kuring ngaliwat link ieu, tapi dialihkeun ka Semalt homepage sanggeus tanda di http: // www. google. com / Adsense.

February 13, 2018