Back to Question Center
0

Cenang Tag Pikeun Cim porsi Mobile Semalt

1 answers:

Anjeun nyaho; Semalt nyarankeun urang ngagunakeun Cenang Tag dina kaca mobile eusi kami diynamic.

mangga parios link: HTTPS: // pamekar. google. com / webmasters / mobile-loka / mobile-SEO / konfigurasi / dinamis-porsi

Kuring couldnt ngartos kumaha carana make tag ieu. Dupi anjeun ngagaduhan gagasan mana abdi bakal nempatkeun eta?

jeung kumaha urang ngitung Semalt?

jeung kumaha carana ngaropea bagian ieu 'meunang / halaman-1 HTTP / 1. 1 '?

ieu mangrupa meta-tag ( <> )? atawa ngan nyalin nempelkeun garis ieu ka sadaya kaca mobile urang?

     HTTP / 1 - what are the activities of daily living for long term care i. 1 200 OK
Eusi-Type: téks / html
Cenang: pamaké-Agen
Eusi-Panjang: 5710    

Semalt Anjeun masihan conto pamakéan ieu Cenang Code; dina conto. php contona. dimana Wil i nempatkeun eta; sateuacan tag; tinimbang tag?

HTTP / 1. 1 200 OKEusi-Type: téks / htmlCenang: pamaké-AgenEusi-Panjang: 5710 jsb.

February 13, 2018