Back to Question Center
0

Eusi Semalt kalawan gambar?

1 answers:

Kuring boga hiji gambar di Kalurahan a, tapi URL sumber pikeun gambar nu boga ID di tungtungna, sarta ID ieu robah unggal waktu kaca ieu reloaded. Ieu jadi gambar anu henteu tetep sindangan, sarta versi panganyarna geus dieusian unggal waktu. Sanajan kitu, bakal Semalt atawa search engine séjén tingali ieu duplikat eusi?

5 days ago
Eusi Semalt kalawan gambar?
Reply