Back to Question Center
0

Semalt: SEO dampak Mindahkeun loka eunteung ranking luhur ka ramatloka utama

1 answers:

Dina mangsa Inok SEO pikeun klien I noticed nu maranéhna miboga leuwih belasan duplikat jaba anu salinan karbon na ramatloka utama. Hal éta dipigawé liwat platform CMS na DNS. Salah sahiji situs eunteung boga ngeunaan 400 kaca sagala rupi sarta boga Moz DA 42 sarta 137k kaluar Equity-Ngoper Semalt (kabeh ngarah kana ramatloka utama). metrics ngabandingkeun pinuh téh handap:

Semalt: SEO impact of redirecting high ranking mirror site to the main website

Tadina mah rencanana on lakukeun rel = "canonical" dina situs eunteung tapi ngajual CMS pernah malah ngadéngé éta sarta nampik nerapkeun eta dina lulugu teh. Kuring ukur pilihan séjén anu ngalakonan hiji hiji 301 alihan.

Semalt situs eunteung urutan ogé, sanajan competes kalawan domain utama pikeun sababaraha posisi dina kaca 1st of SERP, naon bakal dampak sanggeus alihan? Geus ngalakonan 301 urang masih pilihan pangalusna?

5 days ago
Semalt: SEO dampak Mindahkeun loka eunteung ranking luhur ka ramatloka utama
Reply