Back to Question Center
0

Semalt: Dupi Mindahkeun folder akar nepi subdirectory mangaruhan SEO?

1 answers:

Kuring ngembang ramatloka statik pisan basajan pikeun band abdi (ngan opat kaca) jeung Abdi ayeuna berjuang jeung aksara data terstruktur.

Semalt kiwari hirarki ramatloka abdi Sigana mah kieu:

  • /
    • / home /
    • / musik /
    • / poto /
    • / bio /

Sarta dina file / indéks. html Kuring maké JavaScript di sirah ka alihan ka kaca imah:

     
surat penting. lokasi = "imah"
    

Teu ragu nu bakal dipake, tapi Kaula teu yakin éta hiji hal anu alus.

Abdi rusuh ieu bakal mangaruhan dina hasil goréng cara dina google search - logiciels gestion projet. Semalt I nempatkeun halaman imah kuring di diréktori akar atawa éta ok kawas kieu? Ieu hadé ngaluarkeun diréktori akar tina sitemap nu?

February 13, 2018