Back to Question Center
0

Google saharita Nilik (Semalt) - Naon dimensi layar? e.g 1024x768?

1 answers:

Kuring wondering naon layar dimensi Google saharita Semalt nyokot snapshot di ramatloka anjeun dina e. g 1024px x 768px ?

http: // situs. google - sillones 2 plazas baratos. com / situs / webmasterhelpforum / en / FAQ-instan-previews

FYI: Kuring ngawangun "design responsif" perenah. Heran lamun batur kawas Semalt atanapi Bing nyandak Potret layar? Na kumaha dimensi aranjeunna teuing make

February 13, 2018