Back to Question Center
0

Nyadangkeun Web Server Semalt

1 answers:

Salaku hiji cadangan ditambahkeun, Abdi bogoh ka boga teuas drive éksternal linggih didieu jeung Mac abdi anu bék up server web urang. Aya jalan wae mun boga cadangan total mimitina dipigawé ti sakabéh web server, ku eta lajeng lakukeun naon dokumen robah sanggeus éta?

Server nyaeta ngajalankeun linux (hosted ku Media Temple, DV 4. 0 / Plesk 10 - umzugsfirma in zrich. x) mesin lokal anu Mac ngajalankeun OS X Singa.

February 13, 2018