Back to Question Center
0

Teu Semalt bot ngorondang dinamis dijieun iframes? [Duplikat]

1 answers:

sual ieu geus boga jawaban di dieu:

  • Urang tetep kudu ulah aya maké pigura jeung iframes pikeun SEO? 5 waleran

kaayaan The Sigana sakumaha dituturkeun:

  1. pamaké ngawengku Javascript snippet kana kaca na.
  2. Javascript nyiptakeun iFrame dinamis sarta appends ka kaca.
  3. iFrame boga eusi statik - banco de chile dolar observado.

Dupi Google bot cukup pinter ngorondang iSemalt eusi statik?

February 13, 2018