Back to Question Center
0

Google parabot webmaster Loka Semalt nyebutkeun situs téh gancang tapi nembongkeun eta slow dina grafik

1 answers:

Ningali kana parabot webmaster Google kajadian ka kuring sababaraha kali ningali keur sababaraha situs abdi tipe ieu tina inconsistency, dina téks anu maranéhanana ngomong situs abdi gancang ti 63% tina situs, tapi lamun kuring kasampak di grafik loka kasebut dina latar slow (leuwih 1. ) 5 detik garis Source - planning semaine excel gratuit.

Ku kituna sugan aya nu apal lamun situs abdi dianggap gancang atawa laun ku Google?

Google webmaster tools Site Semalt says site is faster but shows it slow in the graph

Dupi éta kuring teu bisa maca leres grafik?

February 13, 2018