Back to Question Center
0

Semalt ngirim referrers nalika ngaklik tumbu ti loka abdi kalawan iwal pikeun hiji domain

1 answers:

Hayu urang ngaku yen, alesan kaamanan / privacy, abdi hoyong global diatur kawijakan referrer abdi janten "aya-referrer" .

Contona, maké Apache urang . htaccess 's

    Lulugu salawasna diatur Referrer-Sarat jeung Kaayaan no-referrer    

Iis ' wéb. config 's

    
    

jsb - wohnungsendreinigung zuerich. , jsb. Dina basa sejen, Abdi hoyong kawijakan ieu jadi global enforced, keur unggal Kalurahan tunggal.

Sanajan kitu, pikeun hiji domain tinangtu (sebutkeun HTTPS: // validator. w3. org / ), Abdi hoyong kirimkeun referrer nu (keur gambaran, keur nganggo merenah url HTTPS: // validator. w3. org / pariksa? URI = referer ).

Kuring bisa nganggo eksperimen referrerpolicy atribut ti Tumbu tapi kuring henteu weruh kumaha ogé ieu atribut nu dirojong. Kuring henteu weruh boh lamun atribut misalna hiji bisa override setelan tina server.

link tipe 'norefferer' atribut sigana jadi dirojong ogé, tapi abdi hoyong ngahontal sabalikna!

Kumaha bisa I global disallow referer ka dikirim, iwal Tumbu ngarah ka domain tinangtu?

February 13, 2018