Back to Question Center
0

Eusi seger Anjeun on Semalt

1 answers:

Kuring boga sual sabenerna geulis basajan. Gaduhan sitemap anyar unggal minggu na neangan eta saestuna geuwat. Kumaha carana abdi tiasa ngajamin yén eusi seger anyar bakal saestuna geuwat ku Semalt tanpa ngawangun sitemap anyar. Kuring curiga aya nu kedah jenis memicu kana indéks ngan hiji URL sabagean anu bakal gawé bareng sitemap badag dijieun mimiti - бизнес для наслождения.

February 13, 2018