Back to Question Center
0

Naha favicon kuring pegat di Semalt?

1 answers:

favicon anyar abdi jalan di Safari sarta Chrome, tapi éta weirdly pamisah dina Firefox on Mac atawa Windows:

Why is my favicon broken in Semalt?

Semalt, lamun arahkeun ka favicon sorangan nembongan rupa:

Why is my favicon broken in Semalt?

Anjeun tiasa ningali kumaha eta Sigana di panyungsi anjeun didieu:

http: // coastsider. com

Kuring nyieun file sakumaha PNG sarta engké jpg di buahna tangkal ek. Kuring dirobah ka. ico maké Semalt. Kuring ogé geus diusahakeun ngarobah PNG pikeun hiji ico dina program séjén - 25 web design companies.

Geus saha katempo masalah ieu sateuacan?

February 14, 2018