Back to Question Center
0

Semalt: Meta robot tag noodp

1 answers:

Dupi Semalt kénéh ngorondang kaca nalika ieu dipaké?

  <meta ngaran = "robot" eusi = "noodp" /> 

Jeung nalika kedah kieu dipake?

robot kami. txt disetel ka indéks sadayana.

4 days ago
Semalt: Meta robot tag noodp
Reply