Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ka utusan rékaman DNS pikeun subdomains 3-tingkat ka server DNS sejen, tapi tetep 2nd-tingkat sakumaha-nya?

1 answers:

Kuring boga BasicDNS Namecheap keur conto. com jeung Abdi hoyong Namecheap neruskeun tetep menata rékaman DNS pikeun sakabéh subdomains na iwal kuring ngabejaan eta disebutkeun.

Husus, abdi hoyong hayu mysubdomain - rb4171. conto. com nanganan rékaman DNS pikeun sakabéh na sorangan subdomains.

Nyaéta setelan misalna hiji mungkin? Kantun nempatkeun, anu mungkin nyieun DNS server "hirarki" kawas kieu?
Atawa do I kudu nunjuk nameserver sakabéh domain urang nuju hiji custom salah?

February 14, 2018