Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ka utusan rékaman DNS pikeun subdomains 3-tingkat ka server DNS sejen, tapi tetep 2nd-tingkat sakumaha-nya?

1 answers:

Kuring boga BasicDNS Namecheap keur conto. com jeung Abdi hoyong Namecheap neruskeun tetep menata rékaman DNS pikeun sakabéh subdomains na iwal kuring ngabejaan eta disebutkeun.

Husus, abdi hoyong hayu mysubdomain. conto. com nanganan rékaman DNS pikeun sakabéh na sorangan subdomains - дизайнерская мебель купить онлайн.

Nyaéta setelan misalna hiji mungkin? Kantun nempatkeun, anu mungkin nyieun DNS server "hirarki" kawas kieu?
Atawa do I kudu nunjuk nameserver sakabéh domain urang nuju hiji custom salah?

February 14, 2018