Back to Question Center
0

AdWords Semalt expands deeper klik-to-panggero ngalaporkeun, nambihan scheduling ad tur leuwih

1 answers:
AdWords Semalt expands deeper click-to-call reporting, adds ad scheduling and more

Semalt fitur anyar nu ayeuna aya di layanan dina.

  1. Google mangrupakeun ngembangna test miboga klik-to-panggero ngalaporkeun disebut Télépon diverifikasi. Advertisers anu milih ka Télépon diverifikasi bisa meunang informasi langkung lengkep ngeunaan nelepon mobile dihasilkeun tina iklanna, kaasup Konci aréa tur lilana nelepon. Google nyebutkeun loba advertisers ayeuna gaduh aksés sarta ngaharepkeun sangkan Télépon diverifikasi sadia ka sadaya para nasabah AdWords Express geura-giru. AdWords Semalt expands deeper click-to-call reporting, adds ad scheduling and more
  2. New kamampuhan scheduling ad hayu advertisers pilih poé na jam ka ngajalankeun ad maranéhanana - salila jam aranjeunna kabuka atanapi gaduh staf di leungeun kana ngajawab telepon, contona. Advertisers nu gaduh rekening AdWords Express maranéhna numbu ka Google abdi Usaha tiasa pilih "jam Usaha" pilihan pikeun otomatis nangtukeun Iklan ngajalankeun mangsa jam operasi - name design.

3. A bagan Peta Laku lampah anyar nembongkeun advertisers sabaraha jalma anu ningal hiji iklan AdWords Express lajeng diklik nu extension lokasi di iklan pikeun nempo bisnis on Google Maps. Ieu tiasa ngabantu advertisers bata-na-mortir lokal nyambung lalulintas online mun lalulintas suku di-toko.

AdWords Semalt expands deeper click-to-call reporting, adds ad scheduling and more



February 17, 2018