Back to Question Center
0

Kumaha pangkat dina Amazon pikeun konci relevan luhur?

1 answers:

Lamun hayang nyaho kumaha carana pangkat dina Amazon pikeun konci luhur relevan Anjeun - anjeun geus di tempat katuhu. Naha anjeun nyaho yén kaca munggaran hasil pilarian dina Amazon narima leuwih 60% tina lalulintas pilarian sakabéh datang ti shoppers live pilari item diobral leuwih dinya? Ku kituna, éta hartina ngadeukeutan anjeun ka luhur pilarian produk Amazon pikeun konci relevan anjeun sarta frasa pilarian lila-buntut - nu jualan langkung poténsi nu bakal gampang kauntungan tina. Tapi kumaha carana pangkat dina Amazon pikeun konci relevan luhur, utamana lamun keur masih seller novice ngan nyokot léngkah awal mimiti di éta pasaran estu rame? Jawaban pondok ieu - pamahaman kecap konci na peculiarities utama maranéhanana ditempo ti panempo algoritma ranking A9 pilarian. Ku kituna, di handap Kaula bade ningalikeun maneh kumaha pangkat dina Amazon - ku cara méré hiji pituduh ringkes dina kecap konci target utama jeung jalan katuhu identifying aranjeunna leuwih aya.

Kumaha mun rengking dina Amazon pikeun Konci relevan Top

Méméh nanaon sejenna, hayu urang delve kana nanganan panalungtikan keyword Amazon jalan katuhu. Inget, eta ngajadikeun yayasan dasar pikeun ranking poténsi anjeun dina Amazon. Di dieu aya sababaraha istilah dasar na definisi for teu ngarti kumaha carana pangkat dina Amazon pikeun konci target utama Anjeun. Pastikeun Anjeun saena kabeh:

  • Konci - Amazon konci, ti sudut pandang nu SEO jeung dagang ecommerce modern, anu ngalakukeunana-jadi nu "potong kompas" nyimpulkeun sipat utama item nu diobral atanapi hubungan umum na kana kategori produk. Kecap konci relevan anu bagian anu kacida penting tina optimasi Listing produk anjeun dina pilarian produk Amazon.
  • Konci Long-Tail - nangtung pikeun frase tinangtu atawa kombinasi keyword yén shoppers hirup téh leuwih gampang nyandak pikeun query pilarian produk dina Amazon. Nempatkeun saukur, Amazon konci lila-buntut nu kombinasi keyword umum dipaké pikeun milarian produk pangseringna. Kanyataanna, utamana jenis ieu konci nyusun hal sabudeureun 70% maluruh produk dijieun ku shoppers hirup leuwih aya.

Éta naha éta malah leuwih penting pikeun nangtukeun panjang-buntut kombinasi pilarian katuhu relevan pikeun item anjeun diobral atawa kategori produk. Cara anu, anjeun bakal kudu Chances hadé keur ditingalikeun ka panongton lega tina pembeli poténsi pilari kanggo produk ditawarkeun diobral leuwih aya. Diantara batur, abdi nganjurkeun ngagunakeun parabot panalungtikan keyword handap, husus tailored keur nu platform ecommerce.

  • Kecap Merchant - alat awal nu sae pikeun ngajalankeun panalungtikan keyword rusuh on Amazon, lalaki ditulungan ku loba berharga bongbolongan lila-buntut, nu ngahontal langsung ti luhur suksés sellers dina kategori Ecological atawa produk Anjeun.
  • leuweung Pramuka - téh mangrupa-warung hiji-eureun pikeun unggal pengusaha online ngajual dina Amazon. Sajaba ti na bener benefiting data keyword, leuweung Pramuka kabukti pisan mantuan lamun datang ka prospecting sababaraha kasempetan produk anyar, atawa kudu meunang sapotong wawasan kalapa berharga - duanana dina produk berpotensi nguntungkeun, sarta rélatif keyword lila-buntut kombinasi perlu pangkat pikeun.
December 22, 2017
Kumaha pangkat dina Amazon pikeun konci relevan luhur?
Reply