Back to Question Center
0

Trik Pikeun Ngeureunkeun Malware pop-up na Spam - Semalt Ahli

1 answers:

Pop-up jeung spam mangrupakeun hiji patepungan biasa di pamakéan internet dinten ieu. Popups meureun asalna ti pausahaan sah, nu boga ngabalukarkeun definite jeung alesan. Sanajan kitu, sababaraha pop-up bisa jadi datang ti Malware atawa sababaraha tipe séjén Trojans, nu bisa jadi hadir dina sistem - lace top dress. Whichever sumber, Anjeun kedah ngadamel pop-up kalayan perawatan. Sababaraha di antarana bisa ngandung virus, nu bisa ngeureunkeun nepi ngajalankeun sababaraha kagiatan jahat ka mangsa.

Di sisi séjén, Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , nyebutkeun yén spam masalah umum nyanghareup mayoritas pamaké surélék. seratan Spam originate ti jalma anu bisa jadi ngabogaan niat jahat on korban. Dina kalolobaan kasus, spam ngandung Trojans hadir dina surelek maranéhanana ogé Tumbu ngabahayakeun lianna. Dina kasus séjén, jalma ngirim pesen nu ngandung spam mun ngabajag komputer korban na ngamanipulasi data maranéhanana.

Kumaha Malware Pop-up jeung Spam jalan

Malware tiasa hadir dina kaluar tina email malah spam. Dina kasus séjén, sababaraha malware geus hadir dina komputer anu bisa ngabalukarkeun pop-up lianna. Malware ogé bisa jadi kode nu tiasa hadir dina eusi surat tina email nu. Saterusna, surelek spam ogé bisa nyieun malware ku ragam aranjeunna ngaéksekusi sistem maranéhanana. Contona, pamaké Microsoft Outlook bisa boga serangan Hack nalika aranjeunna nilik Gambar hadir dina kode maranéhanana.

ngaklik kaluar a tiasa hartosna masang hiji software spyware popups bisa datang dina rupa-rupa cara Contona, aranjeunna bisa Flash kawas iber roti bakar dina layar; aranjeunna tiasa langsung nunjukkeun up Anjeun mindahkeun a kursor mouse leuwih menu atawa malah nimbulkeun hiji pop up serangan Iklan. bisa pemicu sababaraha Iklan némbongkeun up. Whichever tipe malware anu, éta penting pisan teu klik éta. ngaklik Trojan a tiasa memicu rupa Aksara nu bisa ngaéksekusi loba hacks.

Cara nyegah Malware

Kadé pikeun mastikeun kasalametan lamun kaayaan surelek. Contona, hal anu penting teu muka wae kantétan atawa téks pesen ti sumber nu teu jelas. Saterusna, sababaraha senders anu scammers kawentar dipikawanoh ka panyadia email paling. Ulah nampa waktos rusuh nawarkeun sakumaha ogé meunang schemes rusuh euyeub. Ieu sababaraha cara mirah nu ieu cyber-penjahat make nyekel jalma. Tungtungna, teu klik tumbu hadir dina surelek spam kayaning tombol unsubscribe. kasalahan Ieu ukur confirms validitas surélék anjeun ka hacker, muka lawang pikeun serangan salajengna.

Nyegah pop-up jeung karuksakan maranéhanana

Kalolobaan popups datangna alatan pangaruh sababaraha spyware software. Hasilna, eta penting pisan pikeun ngalakukeun jauh jeung sababaraha spyware, nu bisa memicu pop-up. Contona, ulah ngaklik wae pop-up. Ulah malah teu coba pikeun nutup kaluar hiji ku ngaklik tombol nutup na. Gantina, ngabolaykeun tina sistem baki.

Ngamutahirkeun sistem operasi, kitu ogé software anti spyware, bisa hartosna loba sukses. Contona, dina software anti spyware bisa tetep kaluar sababaraha virus hadir dina sistem. Éta ogé penting pikeun ngaronjatkeun setélan kaamanan tina browser nu. Ngajaga kaluar tina situs web anu kaamanan teu jelas tiasa nyimpen hiji tina serangan malware.

November 29, 2017