Back to Question Center
0

Kumaha ngalaksanakeun panalungtikan keyword teleb dina Amazon?

1 answers:

ieu panalungtikan keyword mangrupa bagian integral Amazon optimasi kampanye anu kudu dipigawé dina tahap awal launching produk Anjeun dina Amazon. proses ieu diperlukeun neangan sagala istilah pilarian relevan jeung luhur-volume nu bisa naekeun jualan Anjeun. Éta signifikan pikeun milih kabeh pasangan kecap luyu nu konsumén poténsial Anjeun bisa make pikeun manggihan produk Anjeun atawa barang patali. Ieu tombol ka kasuksésan salaku relevansi sahiji produk mun query pilarian pamaké bakal ditangtukeun ku relevansi istilah pilarian nu dumasar kana Listing nu - software qualität. Lamun geus overlooked sahanteuna hiji istilah pilarian sasaran, teras Chances anjeun ka muncul dina hasil teangan pikeun salah sahiji queries pamaké baris nurunkeun. Ulah leungit kaluar dina jualan nu peryogi analisa Amazon tendencies pilarian sarta nyieun nepi daptar istilah pilarian paling relevan. Dina artikel ieu kami baris ngabahas cara kumaha carana ngadamel ngaliwatan panalungtikan keyword Amazon kawas pro. Kabéh tips ieu aya dumasar kana pangalaman pribadi urang. Ku kituna, urang bisa nyebut maranehna praktis tur efisien.

Tips sarta parabot anu bakal nulungan urang keur ngalaksanakeun kualitas hasil panalungtikan Amazon

  • pangalaman Personal

Teknik paling kabuktian manggihan istilah pilarian paling relevan dina Amazon geus nempatkeun diri dina sapatu konsumén Anjeun '. Éta pisan sababna naha ngamimitian kampanye ieu panalungtikan anjeun kalawan pamikiran ngeunaan kecap naon konsumén poténsial Anjeun bisa make pikeun manggihan barang anjeun. Anjeun kudu tumut kana akun faktor kayaning nalika maranéhna bakal meser produk anjeun, jenis patarosan maranéhna bakal boga, sarta jenis barang bisa aranjeunna mésér tinimbang produk Anjeun.

ngumpulkeun sakabeh istilah pilarian anu bakal datang ka pikiran jeung pariksa aranjeunna ngaliwatan saluran jejaring sosial pikeun nempo naon jalma anu ngawangkong ngeunaan ngeunaan produk Anjeun. Eta bakal nulungan urang sangkan sababaraha amendments diperlukeun pikeun Listing anjeun sarta ngalengkepan eta. Di dieu Anjeun baris sanggup manggihan sababaraha sinonim, acronyms, sarta singketan nu ilahar dipaké di masarakat.

  • Amazon autocomplete

Dupi anjeun kantos heran cara ngagunakeun Amazon pikeun tujuan panalungtikan keyword? Gawéna geulis ngan saukur. Anjeun ngan kudu ngetok sababaraha hurup dina kotak search jeung produk bakal otomatis némbongan salaku bongbolongan. fungsi autocomplete ieu moal nyadiakeun Anjeun sareng data maximally akurat sabab mintonkeun pilarian istilah pikeun paling. Najan kitu, anjeun tiasa pastikeun yén anjeun bakal dibere ku istilah pilarian sah nu bisa terpadu kana Listing produk Anjeun.

Anjeun kudu tepat na sabar maké fungsi autocomplete ieu. Anjeun kudu nuturkeun nami produk Anjeun jeung hurup tina hurup jeung catetan naon datang. Anjeun kudu neangan istilah pilarian paling relevan jeung kuat anu lolobana cocog komponen nu ritel. Leuwih ti éta, kategori ngusulkeun tiasa mantuan Anjeun pikeun manggihan grup lianna daptar produk anjeun dina.

  • Amazon urang ngusulkeun

Numutkeun Amazon tungtunan ranking, produk Anjeun bakal katempo ngan ku jelema istilah pilarian nu nyelapkeun dina Listing anjeun sarta backend. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngawengku lain ngan tinggi-volume istilah pilarian di Listing anjeun tapi ogé patali konci lila-buntut anu bakal ngamaksimalkeun Chances anjeun nepi ka tujuan konsumén poténsial Anjeun. Najan kitu, anjeun kudu ngalakukeun eta wungkul bisi hiji lamun gaduh sababaraha spasi tambahan pikeun konci. strategi primér Anjeun kedah nutupan istilah pilarian nu ngajelaskeun produk Anjeun.

  • produk saingan

Lamun hoyong manggihan istilah pilarian paling relevan tanpa belanja teuing waktos na usaha, anjeun bisa kalayan gampang ngalakukeun hiji analisis kalapa. sumber inspirasi keyword ieu teu bisa underestimated. Pilarian pikeun ieu kecap dina saingan urang judul produk, pélor, jeung déskripsi. Di dieu anjeun bisa manggihan konci berharga geus moal panginten. Pastikeun kagunaan produk anu kaasup dina judulna (f. e. pikeun kulit oily; pikeun kulit garing; pikeun awéwé, jsb. )

  • tésaurus

Kuring sok sebutkeun yén kakawasaan synonymizer ieu moal appraised di na nyata harga. Ieu pakakas bisa jadi mangpaat henteu ngan keur ahli tapi ogé pikeun padagang Amazon. Ieu hususna mantuan lamun datang ka produk nu bisa mibanda leuwih ti hiji ngaran, atawa bisa dipaké dina konteks béda. Tésaurus bisa nyadiakeun anjeun jeung rupa-rupa bentuk kecap na sinonim.

Ngagunakeun alat ieu panalungtikan keyword, Anjeun kudu tetep dina pikiran aspék handap:

  1. ngagunakeun wangun kecap jamak na tunggal;
  2. néangan kecap anu nerangkeun item anjeun ritel;
  3. ulah poho nyieun misspellings umum;
  4. ulah coba pikeun manggihan aya nu sinonim pikeun ngaran merk.
  • parabot panalungtikan keyword

Sadaya téhnik panalungtikan keyword disebutkeun saméméhna tiasa efektif lamun kudu ngan hiji garis produk jeung loba waktos bébas. Sanajan kitu, aranjeunna bisa nyadiakeun Anjeun sareng hasil anu sarua sakumaha parabot panalungtikan keyword. Lamun geus loba produk di respon anjeun sarta hoyong naekeun jualan anjeun, profésional Amazon software pilarian bakal pisan efisien keur anjeun bisnis.

  • Google keyword Nu Ngarencana

Google teh search engine pangbadagna di dunya, bari Amazon teh pangbadagna pikeun panalungtikan produk. Ieu ngandung harti yén paling data pilarian di Google bakal sarupa Amazon. Ngamangpaatkeun alat ieu, anjeun bisa meunang ide naon konsumén poténsial Anjeun keur neangan jeung manggihan istilah pilarian nepi ka tujuan pikeun Amazon kampanye bayar-per-klik Anjeun. alat Ieu bébas ngagunakeun jeung bisa nyadiakeun Anjeun jeung data nu akurat dina web. Ngagunakeun GKP, anjeun bakal bisa pariksa volume pilarian istilah pilarian sasaran Anjeun kitu oge sareng nganalisis posisi ranking saingan Anjeun. Najan kitu, anjeun kudu siap yén data GKP tiasa rada beda keur Amazon, jadi anjeun bakal kudu diluyukeun deui.

Ku kituna, Google keyword Nu Ngarencana teu trik tapi tiasa nangtang ngagunakeun. Leuwih ti éta, merlukeun hiji akun AdWords.

  • SEMRush

SEMRush mangrupakeun alat panalungtikan keyword profésional anu bakal nulungan urang pikeun ménta panjang-buntut istilah pilarian dumasar loba analisis jeung peneliti. Kalawan alat ieu, anjeun bisa nenjo pesaing Anjeun tur tingal kumaha pilarian istilah mawa eta paling lalulintas. Bagian best of dinya téh nya éta bisa némbongkeun konci Anjeun pangkat posisi.

December 22, 2017