Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Ka kerok A Page Web Maké Google Chrome penyuluh

1 answers:

A scraper layar mangrupakeun naskah anu berbunyi situs na extracts informasi mangpaat tina web. Layar scraping ngarupakeun solusi pamungkas pikeun meunang data real ti jaba jeung kaca web ka Microsoft Excel. Google Chrome penyuluh scraper mangrupakeun kuat alat layar scraping anu hade dina duanana Windows jeung Mac OS.

Naha penyuluh scraper Google Chrome?

Google Chrome extension scraper mangrupakeun scraping alat layar beurat bade haratis on Store Web Chrome. Ieu scraping alat ieu dipasang dina browser Chrome sakumaha plugin a. plugin nu ngamungkinkeun blogger na marketers pikeun meunangkeun data tina kaca wéb ku katuhu-klik dina unsur. '' Kerok Siga '' kedah pop up dina layar lamun katuhu klik-unsur.

Perkenalan mun XPaths

XPath mangrupakeun basa programming dipaké pikeun manggihan informasi krusial dina struktur XML. The file HTML mangrupa conto alus teuing tina hiji struktur XML. XPath ilahar dipaké pikeun milih titik sasaran. Dina kontéks ieu, XPaths bakal dipaké pikeun nangtukeun téks pikeun jadi sasari dina kaca web. XPaths ogé bakal mantuan ngaidentipikasi ngaran pihak sarta nomer telepon tina MPs Swedia.

Ngagunakeun scraper Google Chrome urang ngakses rinci alamat tina 349 MPs Swedia

Jeung Chrome urang scraper, extracting informasi ti hiji kaca web teu ukur basajan tapi ogé hebat. Anjeun bakal ngarasakeun prosés jeung téhnik sorangan.

ramatloka The mangrupa daptar sadaya anggota Swedia jeung alamat maranéhna. Pikeun ngamimitian, klik katuhu dina sagala MP tur pilih "kerok Siga. "Anjeun kedah tetempoan di handap tampilan dina layar Anjeun.

Lengkah ku pituduh hambalan dina cara layar kaca ngikis web

Lamun katuhu klik-on salah MP tur pilih "mariksa unsur" daptar nurutkeun abjad bakal dijieun dina "" grid_6 alfa omega pilarian hasilna wadahna clist "kelas. Dua hambalan bakal dipaké pikeun kerok kaca web ieu. Lengkah salah bakal ngalibetkeun milih tag Wanadri data MPs kalawan XPath. Hambalan dua baris ngalibetkeun picking bagian husus data sapertos ngaran pihak, ngaran, jeung nomer telepon tur atur data dina kolom.

Lengkah 1

dig deeper kana struktur HTML jeung tetep unsur gembleng. Nunjuk ka tag pikeun ngaidentipikasi jumlah tag pakait jeung elemen dina struktur Anjeun. Nangtukeun tag panungtungan Wanadri tina data sasaran. Ngajalankeun hiji test XPath on struktur ku ngaklik "kerok. "

Daptar Wanadri ti 349 barisan bakal dipintonkeun dina layar Anjeun. 349 ngagambarkeun jumlah total tina MPs Swedia.

Lengkah 2

dibeulah data dibere kana kolom. Mariksa kodeu HTML dina Kalurahan anjeun geus maké. Dina hal ieu, potongan bisa sasari aya dina momen ieu diwarnaan konéng. Selapkeun XPaths dina widang kolom dijieun tur klik "kerok" pikeun ngajalankeun plugin nu.

Lamun boga pangaweruh dasar XPaths, pamahaman programming moal janten tugas hectic pikeun anjeun. Léngkah di luhur-disorot pituduh anjeun dina cara layar kaca web ngikis. Mun anjeun dipake dina scraping kaca web sababaraha, Anjeun kudu gaduh kaahlian programming.

December 22, 2017
Semalt: Kumaha Ka kerok A Page Web Maké Google Chrome penyuluh
Reply